Over Tekstbureau Zinnig


De tekstschrijfster

Trudi Orbon-Kanters is een vriendelijke, vlotte schrijfster uit Beek en Donk met het hart op de goede plek. Ze houdt van een goed gesprek. Ze wil haar klanten leren kennen, ontdekken waar hij of zij voor staat en luistert aandachtig naar het doel van de tekst.

De schrijfstijl

Sfeer, inleving, persoonlijk.

Laat mij me maar heerlijk inleven in jouw klant, de consument, onze medemens. Van nature voel ik mensen aan en daar maak ik in mijn werk dankbaar gebruik van.

Natuurlijk zitten er ook technieken verstopt in een goede tekst. Zo dient jouw tekst een doel. Hoe maak je jouw klant enthousiast? Hoe toon je begrip? Of hoe werk je iets praktisch en duidelijk uit? Mijn tip: ‘scannen’ is een belangrijke techniek. Positief schrijven ook.

Jouw bedrijf heeft een eigen stijl. Elke tekst vraagt om een eigen stijl. Daar houd ik allemaal rekening mee. Door voor jou de tijd te nemen, heb ik je persoonlijke stijl al snel te pakken. En met jouw tekst komt het wel goed. Beknopt, begripvol, commercie en creativiteit zitten allemaal in mijn ‘pakket’.