Over Tekstbureau Zinnig


Trudi Orbon-Kanters

Ik schrijf omdat ik houd van originele zinnen. Voor mij alsjeblieft geen clichés, maar teksten die tot de verbeelding spreken! Voordat ik aan een opdracht begin, leer ik jou graag eerst kennen. Behalve dat ik een informele samenwerking belangrijk vind, ga ik altijd op zoek naar de innerlijke drijfveer. Want als jouw vuur me weet te raken, borrelt bij mij de inspiratie pas echt goed op.

Dat wat ik doe, doe ik graag goed. Jouw tekst is pas klaar als wij samen tevreden zijn. Als dat is gelukt, is de voldoening met geen pen te beschrijven.

De schrijfstijl

Sfeer, inleving, persoonlijk, positief

Laat mij me maar heerlijk inleven in jouw klant, de consument, onze medemens. Van nature voel ik mensen aan en daar maak ik in mijn werk dankbaar gebruik van.

Natuurlijk zitten er ook technieken verstopt in een goede tekst. Zo dient jouw tekst een doel. Hoe maak je jouw klant enthousiast? Hoe toon je begrip? Of hoe werk je iets praktisch en duidelijk uit? Mijn tip: ‘scannen’ is een belangrijke techniek. Positief en actief schrijven ook.

Jouw bedrijf heeft een eigen stijl. Elke tekst vraagt om een eigen stijl. Daar houd ik allemaal rekening mee. Beknopt, begripvol, commercie en creativiteit zitten allemaal in mijn ‘pakket’. Maar mijn tekst is pas echt af als de lezer vóélt wat jij bedoelt.